Kvalitní
vyzrálé hovězí maso plemene Masný simentál
Zvířata
porážíme na menších jatkách. Transport živých zvířat i masa si zajišťujeme
prostřednictvím vlastní dopravy.
Hovězí maso
dovezené z jatek ve čtvrtích bouráme, porcujeme a vakuově balíme v naší bourárně. Následně maso necháváme řádně vyzrát v chladícím boxu.
Zrání hovězího
masa je velmi důležité pro dosažení jeho nejvyšší možné kvality.
Jedná se o
celý komplex procesů zaručující křehkost a chutnost masa. Každý balíček masa
označujeme etiketou obsahující veškeré údaje o poraženém zvířeti.
Původ zvířete
je tedy vždy dohledatelný.
Hovězí maso si u nás
můžete zakoupit ve formě Rodinného
balení. Každé balení se skládá z vakuových balíčků ( o
hmotnosti cca.1 kg)
sestavených z
jednotlivých partií zvířete. Každý balíček je označen etiketou obsahující
informaci o jaký druh masa se jedná ,
včetně
veškerých údajů o poraženém zvířeti. Proč právě prodej masa touto formou?
Abychom Vám
mohli nabídnout maso, které je velice pestré při kuchyňském zpracování.
Každá partie
má své vlastnosti, které je potřeba využít. Rádi Vám poradíme jak jednotlivé
partie masa co nejlépe zpracovat.
Vakuově balené
vyzrálé hovězí maso má své specifické vlastnosti. Zde je několik typů jak pracovat s vakuovým balíčkem.
Vyzkoušejte
také některý z receptů.
Vybírat můžete
z balení o hmotnosti:
Každé balení
obsahuje maso sestavené z celého spektra partií (veškeré maso kromě
svíčkové a drobů).
Naleznete zde maso k přípravě steaků a plátků, maso na vaření, dušení,
pečení i grilování. Součástí každé objednávky je balíček nařezaných kostí na
vývar.
Objednávat
můžete také Pravou svíčkovou, Líčka, Oháňku a hovězí droby (
Játra, Srdce, Ledviny, Slezinu, Jazyk, Dršťky, Býčí žlázy)
Objednávat můžete na telefonním čísle: +420 724 076 755
nebo prostřednictvím formuláře
na našich webových stránkách.