Kvalitní vyzrálé hovězí maso plemene Masný simentál

 

 

Zvířata porážíme na menších jatkách. Transport živých zvířat i masa si zajišťujeme prostřednictvím vlastní dopravy.

Hovězí maso dovezené z jatek ve čtvrtích bouráme, porcujeme a vakuově balíme v naší bourárně. Následně maso necháváme řádně vyzrát v chladícím boxu.

Zrání hovězího masa je velmi důležité pro dosažení jeho nejvyšší možné kvality.

Jedná se o celý komplex procesů zaručující křehkost a chutnost masa. Každý balíček masa označujeme etiketou obsahující veškeré údaje o poraženém zvířeti.

Původ zvířete je tedy vždy dohledatelný.

 

Hovězí maso si u nás můžete zakoupit ve formě Rodinného balení. Každé balení se skládá z vakuových balíčků ( o hmotnosti cca.1 kg)

sestavených z jednotlivých partií zvířete. Každý balíček je označen etiketou obsahující informaci o jaký druh masa se jedná ,

včetně veškerých údajů o poraženém zvířeti. Proč právě prodej masa touto formou?

Abychom Vám mohli nabídnout maso, které je velice pestré při kuchyňském zpracování.

Každá partie má své vlastnosti, které je potřeba využít. Rádi Vám poradíme jak jednotlivé partie masa co nejlépe zpracovat.

Vakuově balené vyzrálé hovězí maso má své specifické vlastnosti. Zde je několik typů jak pracovat s vakuovým balíčkem.

Vyzkoušejte také některý z receptů.

 

Vybírat můžete z balení o hmotnosti:

Každé balení obsahuje maso sestavené z celého spektra partií (veškeré maso kromě svíčkové a drobů). 

    Naleznete zde maso k přípravě steaků a plátků, maso na vaření, dušení, pečení i grilování. Součástí každé objednávky je balíček nařezaných kostí na vývar.

 

Objednávat můžete také Pravou svíčkovou, Líčka, Oháňku a hovězí droby ( Játra, Srdce, Ledviny, Slezinu, Jazyk, Dršťky, Býčí žlázy)

 

Objednávat můžete na telefonním čísle: +420 724 076 755 nebo prostřednictvím formuláře

na našich webových stránkách.