Vepřové
..MASO OD ČTYŘ DUBŮ PRO KAŽDOU MLSNOU HUBU..
Ochutnejte naše domácí vepřové maso.
Produkci zvířat s kvalitním masem zajišťujeme díky odchovu v domácích podmínkách, kde základ krmných směsí tvoří vlastní obilí. Základem našeho chovu je 15 prasnic a 1 plemenný kanec plemene bílé ušlechtilé x bílé otcovské. Veškerá odchovaná selata vykrmujeme do porážkové hmotnosti cca.130 kg a porážíme na menších jatkách. Transport živých zvířat na porážku a následně masa v půlkách do naší bourárny si zajišťujeme prostřednictvím vlastní dopravy. V bourárně následně půlky dále zpracováváme dle požadavků zákazníků.
Nejmenší možné množství k odběru je 1/2 prasete včetně hlavy a drobů. Cena je počítána v mase, hmotnost půlky je v průměru cca 50 kg.
Nabízíme 3 varianty zpracování: | |||
---|---|---|---|
Varianta : | Způsob zpracování | Pro koho je varianta určena : | Cena: |
1) Vepřová půlka v kuse | celá vepřová půlka | pro ty, kteří si maso rádi vykostí a dále upraví sami | 75,-Kč/kg |
2) Vepřová půlka vykoštěná | půlku vykostíme a rozdělíme na jednotlivé partie-krkovice, kýta, pečeně, atd | pro ty, kteří si chtějí maso pouze naporcovat a dále upravit po svém | 79,-Kč/kg |
3) Vepřová půlka vykoštěná, nakrájená, vakuově balená | půlka vykoštěná, naporcovaná, vakuově balená na jednotlivé balíčky o velikosti cca.1kg označené etiketou | pro ty kteří nechtějí mít starost s další úpravou masa | 100,-Kč/kg |
- Objednávat můžete prostřednictvím vyplnění níže uvedeného poptávkového formuláře nebo na telefonním čísle:+420 723 306 401 na kterém Vám bližší informace poskytne Jakub Placanda.
- Po objednání Vás zařadíme do seznamu a následně Vás budeme telefonicky kontaktovat ohledně termínu dodání objednaného masa.
- Výdej masa je směřován vždy na víkend a probíhá obvykle v období od konce října do pozdního jara.